Advies

Particulier
Heeft u (ver)bouwplannen? Na een kennismakingsgesprek kiest u zelf of ik alleen een besteksomschrijving maak, het ontwerp of ook de aannemerkeuze maak en deze begeleid gedurende de gehele bouw. We rekenen af op basis van gewerkte uren. U bepaalt zelf hoeveel ondersteuning u van mij nodig hebt.

Zakelijke markt
Maar ook aan architecten, projectontwikkelaars of collega aannemers geven wij graag onze expertise van ruim 20 jaar eco-biologisch bouwen door. U huurt mij in voor een specifiek onderdeel, in voortraject of uitvoering, op basis van gewerkte uren of ik begeleid u gedurende het gehele traject tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Aankoopkeuringen
De aankoop van een eigen woning is een belangrijke stap in je leven. Ik ondersteun u daarbij door het opstellen en bespreken van een bouwtechnische keuringsrapport dat belangrijk kan zijn in de prijsonderhandeling.
Met ruim 25 jaar aannemerservaring kan ik desgewenst een inschatting maken van uw verbouwplannen of herstelwerkzaamheden van achterstallig onderhoud. Zo werken we al voor diverse makelaarskantoren in de regio. We rekenen af op basis van gewerkte uren.