Uitvoering

Als filosofie hanteren we de regel dat een huis zou moeten voelen als je derde huid. Je vel als 1e, je kleding als 2e, je huis als 3e huid. En de belangrijkste eigenschap van een huid is dat deze ademt. De natuurvriendelijke Pavatex-isolatie in combinatie met leem is daarvoor uitermate geschikt, zeker ook bij na-isolatie, mooi te combineren met lage temperatuur wandverwarming. 

Vegetatiedak: Wanneer we natuur ontgraven om te kunnen bouwen is het mooi wanneer we dit stukje natuur herplaatsen op het dak. Niet alleen fraai en ecologisch maar zeer effectief op het gebied van warmte en geluidsisolatie. Ik begeleidt u graag in een stuk zelfwerkzaamheid.

De reizende aannemer: Na de aardbeving in Nepal (2015) hebben mijn vrouw Punam en ik, diversen keren geholpen met een stukje wederopbouw. Toen ik in 2017 gevraagd werd om een organisch gevormd eco huis in Chili te bouwen, ontdekte we dat onze passie van reizen goed te combineren is met bouwen, waar ook ter wereld. Neem gerust kontakt op voor een nieuw buitenlands avontuur.